Kleo: “Napašćemo Anderleht”

Go down

Kleo: “Napašćemo Anderleht” Empty Kleo: “Napašćemo Anderleht”

Post by Nanisha 17 on 2010-08-17, 01:30

Centarfor Partizana Gabrijel Kleo sjajno je počeo novu sezonu, postigavši šest golova na prvih pet susreta.

Kleo je bio strelac protiv Pjunika, Helsinkija i Inđije i najavio je da će njegova ekipa krenuti ofanzivno i na favorizovani Anderleht.

Ovogodišnje pojačanje Partizana, nekadašnji napadač ‘crno-belih’, Ivica Iliev, takođe smatra da njegovi saigrači, ako ponove igru igru kao protiv Helsinkija u Beogradu, mogu da dođu do dobrog rezultata.

“Nemа štа dа se čekа, morаmo dа nаpаdnemo, jer nemаmo štа dа izgubimo. Mnogo nаs vаžne utаkmice čekаju, аko hoćemo dа igrаmo Ligu šаmpionа ondа morаmo dа igrаmo ofаnzivno”, rekao je Kleo.

Kleo nije krio zadovoljstvo zbog sjajne forme u kojoj se nalazi.

“Nikada mi se ranije nije desilo da ovoliko dugo traje golgeterski niz, ovo mi je najbolji period u karijeri, igram u životnoj formi, ali ne smem sad, u najvažnijoj utakmici, da stanem. Ako prekinem, izgubiću samopouzdanje, a to za napadača ne valja”, smatra Kleo.

Brazilac je istakao i koliko je bitna podrška sa tribina.

“Stаdion će dа bude krcаt, а to dаje dodаtnu snаgu. ‘Grobаri’ nаm mnogo znаče, bаš bi oni mogli dа budu prednost nа ovom meču. Dа bismo ih obrаdovаli, potrebno je dа budemo mnogo bolji nego protiv Inđije”, rekao je Kleo.

Kleo nije želeo da se ističe u prvi plan, uprkos tome što je najzapaženiji pojedinac od početka sezone.

“Nije tačno da se sve vrti oko mene. Mi smo ekipa, a meni se samo posrećilo da na startu sezone postižem golove. Oni su važni na planu sigurnosti, ali bilo ko u sredu da se nađe na terenu moraće isto da pokuša, da bar jedna lopta završi u mreži Belgijanaca”, rekao je Kleo.

Brazilac je rekao da je ekipa kvalitetnija u odnosu na onu koja je prethodno izgubila od Briža, koji je imao veliki zaostatak u prvenstvu Belgije u odnosu na Anderleht.

“Gledao sam ih prošle godine. Podatak da su završili 12 koraka ispred Briža, od koga smo izgubili, ništa ne mora da znači. Sad nema problema unutar kluba, svi smo posvećeni dešavanjima na terenu i nema dileme da ćemo napasti Anderleht”, dodao je Kleo.
Nanisha 17
Nanisha 17

Posts : 1367
Join date : 2010-04-07

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum