Bitan mi je odg , od svih igraca
Famous Crew :: Forum :: Obavestenja
Page 1 of 1 • Share
Bitan mi je odg , od svih igraca
Znaci , cim ovde pisem , znaci da je nesto bitno i da je neko polu- obavestenje ..
Ne zna ga bagi - pa ne mora da odg , Noki u klanu ?? Kako bi reagovali na to , do utorka svi da mi odgte da bi znao..
On ne bi tolko cesto igrao cw-ove , sad mu krenuo i fax i sve , on se malo uzeleo igranja , pa bi da pika sa nama...
ODG CEKAM !
Ne zna ga bagi - pa ne mora da odg , Noki u klanu ?? Kako bi reagovali na to , do utorka svi da mi odgte da bi znao..
On ne bi tolko cesto igrao cw-ove , sad mu krenuo i fax i sve , on se malo uzeleo igranja , pa bi da pika sa nama...
ODG CEKAM !
Nanisha 17- Posts : 1367
bAgI- Posts : 139
Re: Bitan mi je odg , od svih igraca
ako igra dobro, necu da gubimo meceve radi jednog igraca , treba da treniramo sad , nisi odredio line up , opet nista nije ozbiljno...
bAgI- Posts : 139
Sta bre nije ozb ? Ne svidja ti se ? Izadji slobodno.. meni nije problem da odredim , ako oces u line down zbog ne ozbiljnosti ? Lepi sta tebi moze ? Nisi igrao nedelju dana.. 

sto se mene tice ja sam za ... a nisam igro uwek sam imo neka sranja... sad ce biti bolje... :)al dobro je imati jos jednog igraca uwek neko zafali owo ono ...
Sto se mene tice , nema problema.. 

pRFNSK BREE;- Posts : 123
peko .. ti verovatno oces zvezdicu ? :/ ... posto vidim ulazis na forum , reklamiras itd..
Famous Crew :: Forum :: Obavestenja
Page 1 of 1